Je horecazaak op social media
Meer vind-ik-leuks én nieuwe klanten!
Heb je de kleinste chef van de wereld al ontmoet? Zijn lengte van slechts 58 millimeter weerhoudt hem niet om talloze restaurants te veroveren. Je vindt hem van China, Japan en Rusland tot in Frankrijk, Spanje en Italië. Hij wordt ingehuurd om gasten mee te nemen op een culinair avontuur. Zijn nieuwste voorstelling? Daarin neemt Le Petit Chef zijn tafelgasten mee op ontdekkingsreis langs de Zijderoute van Marco Polo, gedurende een twee uur durende maaltijd.
Innovatieve 3D-toepassing
Nee hoor, Le Petit Chef is geen chef van vlees en bloed. Hij speelt de hoofdrol in een 3D-toepassing, op basis van innovatieve visuele technologie. Via dit dining-concept worden toeschouwers op een ludieke en verrassende manier ondergedompeld in een wereld van smaken, ingrediënten, geuren en texturen.
Impact van de digitale wereld
Doorheen de culinaire reis worden bijpassende maaltijden geserveerd. De muziek, de tafelpatronen, de attributen en de decoraties die geprojecteerd worden op tafel maken het verhaal compleet en de beleving behoorlijk uniek. Kortom: het bewijs dat de digitale wereld steeds meer impact heeft op ons leven, zélfs aan tafel. En hoe breng jij beleving tot bij je gasten?