0:00 / 0:00

Over ons Contact

‘Kom’! Probeer deze bowls!

Wie wel eens een city trip maakt naar wereldsteden als New York of Londen, heeft ze vast
al eens gespot: kommen die rijkelijk gevuld zijn met verschillende ingrediënten. Van smoothie
bowls
in trendy ontbijtzaken tot salades boordevol ingrediënten: voor een mix van smakelijke ingrediënten in een kom staat men tegenwoordig maar al te graag in de rij.

Het groeiende succes van eten on the go zien we al langer. Dat is geen wonder, in deze drukke tijden van multitasking en time management. De consument wil of kan steeds minder tijd besteden aan koken. Maar hij wil wél kwaliteit en variatie. Daarom gaat de horecawereld op zoek naar oplossingen die gemakkelijk en snel zijn, maar toch smaakvol en voedzaam. De mixes en bowls
zijn zo hét symbool geworden voor een nieuwe manier van licht en lekker eten. Niet alleen voor onderweg: we zien de trend ook in restaurants en brasseries.

De Super Bowl voor jouw zaak

Bovendien vraagt zo’n mix niet om een moeilijke dressage of ontelbare borden, die je achteraf
moet afwassen. Nee, alles gewoon op het bord, in een kom of in kartonnen of plastic verpakkingen, en klaar! En terwijl jij het je gemakkelijk maakt, denkt de klant: “uit een kom eet ik onvervalste comfort food”. Een beetje zoals thuis, maar dan zonder zélf alle ingrediënten te moeten bereiden. Bovendien geniet hij in één hap van een heerlijke samensmelting van smaken en texturen.

Ontdek het mix-it-up concept met Bistrology. De salad bowl, de sushi bowl, de poké bowl, de burrito bowl … Je kunt het zo gek niet verzinnen of je eet het tegenwoordig uit een kom. Dikwijls zijn de ingrediënten in die mixes ook nog eens gezond. Maar is deze trend dan enkel interessant voor de health freaks? Zeker niet. De mix-it-up gerechten van Bistrology zien er niet alleen mooi
uit, het zijn vooral ongedwongen maaltijden die je als het ware thuis op de zetel kunt eten met
enkel een lepel of een vork. Denk bijvoorbeeld aan een mediterraanse pasta of couscous. Klinkt goed? Probeer het eens in je zaak!

Relevante mix-it-up recepten


Andere foodconcepten


Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X