0:00 / 0:00

Over ons Contact

Opvallen, zowel op het bord als online, was nog nooit zo belangrijk … en nog nooit zo eenvoudig! Bistrology helpt je je klant te blijven verrassen, met inspirerende foodtrends vertaald naar toegankelijke recepten. My Bistrology helpt je om meer klanten aan te trekken via de belangrijkste zoekmotoren. En jij werkt gewoon vanuit 1 centrale website. Simpel, toch?

Bistrology zet jouw eetzaak op de kaart!

My Bistrology, de vindmotor van jouw eetzaak

De overgrote meerderheid van de restaurant bezoekers zoekt eerst online. Snel gevonden worden op Google en Facebook - met correcte én positieve informatie - is dus de boodschap.

Snel en simpel Google en Facebook beheren

My Bistrology is de gebruiksvriendelijke website waarmee je de online vindbaarheid van je eetzaak snel aanstuurt. Vanaf een centraal dashboard beheer je de Google en Facebook pagina van jouw eetzaak. In enkele clicks verander je informatie over je zaak, plaats je je aanbod in de kijker en beantwoord je reviews.

Meer klanten aantrekken

Zo kan jij je focussen op wat écht telt: je klanten de beste kwaliteitsbeleving bieden. Jouw digitale reputatie trekt de online zoekende consumenten van vandaag wel vanzelf over de streep.

Bistrology helpt je verrassen

Het geheim van een succesvolle eetzaak? Een sterke beleving! Eén die de hedendaagse consument blijft verrassen, binnen een uniek kader en met een toegankelijke menukaart. Wil jij zo’n onweerstaanbare beleving creëren? Dan inspireert Bistrology je met tips & tricks.


Toegankelijke inspiratie met kwaliteitslabel

Duik in de laatste foodtrends en zet inspirerende gerechten op het menu. Onze belofte? De recepten van Bistrology voldoen altijd aan het Bistrology-kwaliteitslabel, want ze staan garant voor een lage foodcost én efficiëntie in jouw keuken.


“In één oogopslag alles bij de hand om de consument digitaal te woord te staan. Betrouwbaar, snelwerkend, persoonlijk en toekomst gericht platform.”

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X