0:00 / 0:00

Over ons Contact

Ontmoet onze partners

Een uniek platform voor horeca-ondernemers realiseer je niet alleen. Bistrology is dan ook ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende voedingsbedrijven met ruime expertise én een passie voor lekker eten. Maak hier kennis met onze partners!

  • Lactalis

    Lactalis is de wereldwijde n°1 in kaas. Met merken als Galbani Professionale en Président Professionnel anticipeert Lactalis op nieuwe markttrends en consumptiepatronen, steeds met groot respect voor oorsprong en kwaliteit.

    Naar de website

  • Kraft Heinz

    Kraft Heinz Foodservice is onderdeel van The KraftHeinz Company, één van de grootste voedingsmiddelenconcerns ter wereld met onder meer de merken Heinz, Honig Professional en Kwatta. Wij werken graag met je samen. Zowel bij de keuze van je producten, als met inspiratie om je gasten te verwennen. Onze rayonmanagers staan voor je klaar, met raad en daad.

    Naar de website

MyBistrology:
de vind-motor voor jouw eetzaak

Dankzij MyBistrology word je snel gevonden op het web. Trek met je digitale reputatie klanten over de streep.
Vanaf een centraal dashboard stuur je gemakkelijk en snel je online zichtbaarheid aan op verschillende pagina’s. In enkele clicks beheer je informatie over je zaak, plaats je je aanbod in de kijker op Google en Facebook, beantwoord je reviews en duw je posts naar specifieke segmenten.

Registreer nu
Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X