0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Glocal food

  • Deegwaren

  • < € 2,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 1 Galbani Piadina
  • 1 sneetje Galbani Prosciutto crudo
  • 2 Galbani Mozzarella Sneetjes
  • 5 g Galbani Grana Padano Schilfers
  • 2 el Alioli pimento Bresc
  • 20 blaadjes rucola
  • 5 zongedroogde tomaatjes
  • Allergenen: gluten, melk, ei.

Bereidingswijze

Onze croque monsieur is toe aan een welverdiend reisje. En dat gaat richting Italië! In een nieuw, zuiders jasje verleidt hij moeiteloos elke lekkerbek. Ongelofelijk wat een Piadina en enkele lekkere mediterrane ingrediënten allemaal mogelijk maken.

  • Neem een pan, leg hierin de Piadina en laat goed verwarmen ± 3 à 4 minuten, draai deze regelmatig om.
  • Snijd ondertussen de mozzarella in julienne.
  • Neem de piadina uit de pan en besmeer één helft met de Alioli pimento. Leg de fijn gesneden mozzarella over de tapenade en vouw het geheel dicht.
  • Leg de piadina gedurende zo’n ± 2 minuten terug in de pan tot de mozzarella gesmolten is.
  • Draai de piadina regelmatig om de mozzarella mooi kan uitsmelten.
  • Voor de opbouw:
  • Neem de piadina uit de pan van zodra de mozzarella mooi gesmolten is, en beleg deze opnieuw voor de helft met de gescheurde ham, de rucola, enkele schilfers Grana Padano en de zongedroogde tomaatjes.
  • Vouw finaal terug toe, snijd in twee punten en serveer.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X