0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Classics

  • Vlees

  • € 3,5 tot € 5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 50 g Honig Professional Tagliattelle (natuur)
  • 120 g kippengehakt
  • 80 g Salakis Schapenkaas Blokjes
  • 1 ei
  • ½ ui
  • 30 g Groentegrill Andalusië
  • 30 g Haricots verts extra fijn
  • 30 g Gegrilde aubergines
  • 25 cl Heinz Tomato Frito
  • 1 el Apollo Woksaus hot and spicy
  • Paneermeel
  • Apollo Dipper toscaans
  • Apollo Pepper & saltmix
  • Allergenen: ei, gluten, melk, selderij, soja.

Bereidingswijze

Balletjes in tomatensaus? Da’s een klassieker die iedereen wél een bal kan schelen! Jong en oud zijn gewoon dol op dit gerecht. Genoeg gezegd: aan de slag, en serveren maar!

  • Snijd de gegrilde aubergine in julienne.
  • Verwarm zachtjes de tomato frito met hierin de gegrilde groenten, de aubergine, boontjes en een lepel hot and spicysaus.
  • Neem het kippengehakt en meng met het fijngesneden uitje, het eitje en het paneermeel. Vermeng het geheel en kruid af met de peper-en-zout-mix.
  • Kneed hiervan kleine balletjes en bak deze mooi bruin in een pan.
  • Kook de tagliatelle al dente.

Voor de opbouw:

  • Draai de tagliatelle rond een lange vork en dresseer in een diep bord.
  • Leg hier de gehaktballetjes rond. Nappeer de tomaten-groentesaus over het geheel.
  • Bestrooi rijkelijk met de blokjes schapenkaas en kruid deze af met de Italiaanse dipper.
  • Werk af met een takje Italiaanse peterselie.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X