0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Flexitarism

  • Vegetarisch

  • € 3,5 tot € 5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 70 Veggie ‘Meat’balls Greenway (vegan vegetable balls allergen free)
  • 400 g komkommerschijfjes
  • 400 g puntpaprika in reepjes
  • 100 g rode ajuin, flinterdun gesneden
  • 50 g fijngehakte pijpajuin
  • 100 g gedroogde ajuin

Voor de Thaise saus:

  • 1L Heinz Tomato Ketchup
  • 2 dl kokosmelk
  • 200 g Galbani Mascarpone
  • 10 g rode currypasta
  • 1 dl Heinz Sojasaus
  • 5 g Thaise kruidenmix
  • Allergenen*: melk, soja, selderij

Bereidingswijze

Helemaal veggie en op-en-top Aziatisch: zo laat dit gerecht zich mooi samenvatten. De vegetarische balletjes vormen een perfect combo met de groentjes, kruiden en Thaise saus: geniet volop van deze onvergetelijke smaaktrip.

  • Bak de ‘meat’balls aan in uw voorverwarmde oven van 180°C met wat plant butter (Phaze).
  • Meng alle ingrediënten voor de Thaise saus.

PRESENTATIE:

  • Schik de verschillende groenten met daarop de ‘meat’balls en werk af met de saus.
  • Serveer met Honig Professional Basmatirijst of gekookte mie.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X