0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Mix-it-up

  • Salade

  • € 2,5 tot € 3,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 10 kipfilets (140 g)
  • 2 dl vetstof bakken en braden
  • 200 g Galbani Grana Padano Schilfers
  • 400 g mosterd-rucolasla
  • 400 g Tuinbonen extra fijn
  • 5 jonagoldappels
  • 100 g pecannoten
  • 5 dl Heinz Creamy Black Pepper Ranch sauce
  • 100 g Citroenpeper Apollo
  • Allergenen: melk, ei, selderij, mosterd.

Bereidingswijze

Julius Caesar veroverde destijds heel Europa. Met deze salade verover je alvast de harten van je gasten!

  • Marineer de kipfilets gedurende 30 minuten met de vetstof en de citroenpeper.
  • Bak vervolgens gaar en laat afkoelen. Snij de kipfilets in gelijke plakjes.
  • Snij de appels in fijne plakjes en hak de noten fijn.
  • Smeer het bord in met een fijn laagje Creamy Black Pepper Ranch saus. Schik daarop alle verschillende ingrediënten kris-kras door elkaar.
  • Serveer met een broodje of boterham.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X