0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Classics

  • Deegwaren

  • < € 2,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 600 g Honig Professional Capellini
  • 10 Galbani Mozzarella Verse Sneetjes
  • 1 kg Bloemkool (20/35 mm)
  • 50 halve kerstomaatjes
  • 500 g Brunoise
  • 50 gr verse rucola
  • 2 l Heinz Tomato Frito
  • 100 g Apollo Dipper siciliaans
  • 1 dl olijfolie
  • Allergenen: ei, gluten, melk, selderij, maïs, ui, soja.

Bereidingswijze

‘Engelenhaar’, zo wordt cappellini ook wel eens genoemd. Met deze heerlijke saus
erbij wordt ook de smaak helemaal hemels!

  • Kook de capellini en hou ze warm.
  • Snij de kerstomaatjes en verwarm ze mee in de tomato frito. Meng de Siciliaanse
    dipper.
  • Laat de bloemkool en de brunoise 1 dag van tevoren ontdooien in koeling.
  • Hak het bloemkool-roosje grof in een magimix, zoals rul gehakt formaat korrels.
  • Verhit de olie en verhit hierin het bloemkool-kruim en de brunoise samen.
    Voeg de tomatensaus toe.
  • Verdeel de pasta over de borden. Dresseer hierop de bloemkool-bolognese.
  • Garneer met de mozzarella en de rucola.
  • Dien op en maak er ‘n zuiders feestje van!


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X