0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Classics

  • Vlees

  • € 2,5 tot € 3,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 1 kg lichtgebakken rundsvlees
  • 100 g Galbani Grana Padano Schilfers
  • 200 g rucola
  • 75 g pijnboompitten
  • 250 g Heinz Smokey Baconnaise
  • 50 g Apollo Mayo zwarte knoflook
  • 100 g Apollo Knoflookpeper
  • Allergenen: melk, mosterd, ei, selderij.

Bereidingswijze

De Carpaccio is een echte verleider. Wie kan weerstaan aan deze waaier van fijne plakjes rundsvlees? Zeker als je weet dat er nog heel wat fijne ingrediënten aan werden toegevoegd. Avanti!

  • Kruid het rundsvlees met de peper. Bak het vlees vervolgens rondom lichtjes aan in een pan met wat boerenboter. Laat afkoelen, vries desgewenst lichtjes aan en snij in dunne plakken.
  • Rooster vervolgens de pijnboompitten en laat afkoelen.
  • Smeer een streep baconnaise op het bord en leg hierop dakpansgewijs de plakjes vlees.
  • Werk het geheel af met de schilfers Grana Padano, enkele puntjes mayo met zwarte knoflook, de blaadjes rucola en de pijnboompitten.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X