0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Streetfood

  • Vis

  • < € 2,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 800 g verse zeebaars
  • 100 g Rode bietensalade blokjes
  • Zeste van 5 limoenen
  • 150 g sjalot
  • 200 g sojascheuten
  • 50 g Apollo Glaze wasabi-soya
  • 50 g Apollo Glaze gin-tonic
  • 50 g sake (of tequila)
  • Allergenen*: gluten, sulfiet, soja.

Bereidingswijze

Wie Peru zegt, zegt Inca’s, Machu Picchu en … Ceviche. Dit gerecht op basis van rauwe vis is geliefd in heel Latijns-Amerika en heeft alles in huis om ook een topper te zijn op jouw menukaart!

  • Vries de zeebaars licht aan en snij in flinterdunne plakjes. Meng vervolgens het limoensap met de sake of tequila, en laat de zeebaars gedurende 5 minuten in de marinade garen.
  • Voeg dan de sojascheuten en de zeste van limoen toe en laat nog 5 minuten verder garen.
  • Presenteer op een plat bordje. Werk het gerecht af met de rode biet blokjes, sjalot gesneden in dunne ringen, en een streepje glaze rode biet. Als finishing touch: enkele puntjes glaze gin tonic.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X