0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Mix-it-up

  • Deegwaren

  • < € 2,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 600 g Honig Professional Couscous
  • 200 g Président Geitenkaas Blokjes
  • 1 kg falafel
  • 200 g Rode bietensalade blokjes
  • 500 g Wijko Yoghurt Dressing
  • 100 g Apollo Glaze rode biet-honing
  • 50 g Apollo Dipper mediterranée
  • Allergenen: gluten, melk, ei, sulfiet.

Bereidingswijze

In deze couscous proef je een verhaal. Alsof je ‘s nachts rond slentert in de straatjes
van Marrakech en je zintuigen de kost geeft.

  • Wel de couscous met 2/3e lauw water en voeg een scheutje olijfolie toe.
  • Laat 10 minuten wellen.
  • Bak de falafel aan in een scheutje olijfolie.
  • Doe de geitenkaasblokjes in een kom en vermeng goed met de mediterrane dipper.
  • Meng de couscous met 3/4e van de geitenkaasblokjes en van de rode bietblokjes.
  • Neem een mooie bowl en doe daarin de couscoussalade. Werk deze af met de rest
    van de geitenkaas- en bietenblokjes.
  • Leg er de falafels bovenop en werk af met een paar strepen Glaze rode biet-honing.
  • Serveer de looksaus on the side. Smakelijk!


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X