0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Streetfood

  • Salade

  • € 3,5 tot € 5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 50 g Honig Professional Penne rigate
  • 2 Galbani Prosciutto Crudo Sneetjes
  • 3 Galbani Mozzarella Verse Sneetjes
  • 1 handvol gemengde sla
  • 1 tomaat
  • 50 g Artisjokken in parten
  • 1 trosje basilicum
  • 50 g Gegrilde aubergines, Gegrilde courgettes en Gegrilde paprika
  • 10 cl Heinz Tomato Frito
  • Apollo Italiaanse kruiden
  • Apollo Pepper & Salt mix
  • Allergenen: ei, gluten, melk, selderij, mais, ui.

Bereidingswijze

Zit een tripje naar het zuiden er nog niet meteen in? Geen probleem: deze Italian Bowl laat je alvast proeven van het beste onder de Alpen. Eén blik op de heerlijke ingrediënten en je beseft meteen dat het een topreis wordt!

  • Laat de artisjokken en de gegrilde groenten ontdooien.
  • Was de slamix zorgvuldig. Snijd de tomaat in partjes.
  • Kook de penne regatte.
  • Verwarm de tomato frito en meng hieronder de in jullienne gesneden gegrilde groenten en de fijn gesneden basilicum.
  • Kruid af met de peper en zout mix en laat afkoelen.

Voor de opbouw:

  • Meng de slamix met de penne regatte. Doe dit alles in een bowl.
  • Scheur vervolgens de Italiaanse ham, de Mozzarella in stukjes en verdeel over de salade.
  • Werk af met de partjes artisjokken, partjes tomaat en een plukje Italiaanse bladpeterselie.
  • Kruid de mozzarella nog wat af met de Italiaanse kruidenmix.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X