0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Flexitarism

  • Deegwaren

  • € 3,5 tot € 5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 1.25 kg Honig Professional Couscous
  • 1.25 L Honig Professional Groentebouillon
  • 62.5 g boter
  • 1.875 kg kipblokjes gemarineerd met
  • Raz-al-Hanout
  • 1.25 dl olijfolie

Voor de groenten & saus:

  • 250 g voorgekookte rode bietbolletjes
  • 500 g venkelknollen in fijne plakjes
  • 250 g groene aspergetips
  • 12.5 g Raz-el-Hanout
  • 1.875 L Honig Professional Kippenbouillon
  • 12.5 g Honig Professional Strooimix
  • 100 g Honig Professional Kippenjus
  • Allergenen*: granen, ei, soja, melk, selderij,

Bereidingswijze

In het Midden-Oosten brengt een heerlijke couscous al eeuwenlang iedereen samen rond de tafel, dus je mag dit gerust een traditioneel sharing-gerecht noemen. Met dit recept tover je nu zelf in geen tijd een zalige én kleurrijke coucous op tafel, en reken maar dat iedereen ervan zal genieten.

  • Kook de groentebouillon. Giet ze op de couscous en laat alles 10 min. wellen onder deksel. Voeg de boter toe. Roer alles los.
  • Bak de kipblokjes gaar in de hete olijfolie.
  • Kook de kippenbouillon met de kruiden, voeg de venkel toe en laat beetgaar koken. Daarna komen de aspergetips en de rode biet. Laat afkoelen.
  • Kook het vocht opnieuw en werk af met de kippenjus. Laat 3 min. zacht doorkoken.

PRESENTATIE:

  • Dresseer de couscous. Voeg de groenten en de kipblokjes toe.
  • Werk af met de saus en het venkelgroen. Enjoy!


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X