0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Classics

  • Vlees

  • < € 2,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 20 sneetjes grof bruin brood
  • 1 kg américain
  • 15 Galbani Proscuitto Crudo Sneetjes
  • 200 g gemengde salade
  • 100 g Apollo Kapperappeltjes grues
  • 500 g Heinz Smokey Baconnaise
  • 50 g Apollo Mayo 3 mosterds
  • 50 g Mayo pepadew Apollo
  • 1 g Apollo Chili pepperstripes
  • Allergenen: gluten, soja, mosterd, ei, selderij, sulfiet.

Bereidingswijze

Martino is zowat de meest gehoorde voornaam in elke broodjeszaak. Ook met deze klassieker kan je creatief aan de slag! Met enkele lekkere ingrediënten tover je in geen tijd een ‘Martino Speziale’ op tafel.

  • Bak de sneden brood in een pan met wat boter mooi bruin.
  • Doe de américain in een kom met de baconnaise en meng goed.
  • Droog ondertussen de ham in een voorverwarmde oven van 90°C mooi krokant, versnipper deze tot een crumble en laat afkoelen.
  • Besmeer de toasts rijkelijk met américain, werk af met de Chili pepperstripes, de appelkappers en de twee mayo’s.
  • Presenteer twee broodjes met een slaatje op een bord of plank, en strooi er tot slot de crumble van gedroogde ham over.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X