0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Sharing is caring

  • Zoet

  • < € 2,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 10 Galbani Piadina’s
  • 600 g Kwatta Chocopasta puur
  • 5 bananen
  • 1 handvol verse basilicum
  • 4 x 125 g frambozen
  • kaneel
  • Allergenen: gluten, noten, melk, soja.

Bereidingswijze

Met een Piadina kan je alle kanten uit. Hij hoeft zelfs niet hartig te zijn! Vul hem bijvoorbeeld eens met fris fruit en chocopasta: in geen tijd heb je een verrassend fruitige calzone, die alles heeft om een klassieker te worden.

  • Warm de oven voor op 170°C.
  • Snijd de Piadina in spievorm en bak de stukjes gedurende 5 minuten. Laat vervolgens afkoelen.
  • Bestrijk rijkelijk met de chocopasta.
  • Snijd de banaan in schijfjes, de frambozen in twee en schik deze op de belegde piadina.
  • Warm de piadina gedurende ± 3 minuten een beetje op in de oven.
  • Werk af met de kruidenmix en de blaadjes verse basilicum.

Serveertip!

Gebruik seizoenfruit afgewisseld met verse kruiden. Werk extra af met hagelslag



Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X