0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Glocal food

  • Deegwaren

  • € 2,5 tot € 3,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 3 kg Mediterrane gegrilde groentesalade met pasta
  • 30 gebakken chorizo worstjes
  • 60 bolletjes Galbani Mozzarella Mini
  • 100 g Galbani Grana Padano Schilfers
  • 60 halve kerstomaatjes
  • 10 blaadjes basilicum
  • 20 g Apollo Dipper parmezaan
  • Allergenen: gluten, melk, ei, soja, lactose, selder, mosterd.

Bereidingswijze

Deze zuiderse salade doet dromen over zalige vakanties en mediterrane vibes.
Je gasten hebben er zin in, dus waarom nog wachten?

  • Laat de salade met pasta gedurende 24 uur ontdooien in de koeling.
  • Meng deze na ontdooiing met de parmezaanse dipper.
  • Bak vervolgens de chorizo en houd alles warm.
  • Verdeel de salade op een groot diep bord en garneer met de chorizo,
    de halve kerstomaatjes en de mini bolletjes mozzarella.
  • Garneer met de blaadjes basilicum.
  • Opdienen en … volop genieten!


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X