0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Sharing is caring

  • Brood

  • € 3,5 tot € 5 per persoon

  • 5 personen


Ingrediënten

Voor de chili:

  • 1 dl olijfolie
  • 10 g gehakte look
  • 100 g rode ajuin fijngehakt
  • 1.5 kg rundsfilet fijngemalen
  • 2 blikken Heinz Tomato Beans – witte bonen in tomatensaus
  • 10 g Mexicaanse kruiden
  • 1 chili pepertje ultrafijn gehakt
  • 40 g opgelegde en uitgelekte jalapeno-sneetjes
  • ½ L Heinz Crushed Tomatoes
  • 200 g Heinz Chopped Tomatoes
  • Verse koriander

Voor de garnituren:

  • 400 g Mexicaanse tortillas
  • 200 g guacamole
  • 200 g Galbani Mascarpone
  • Allergenen*: tarwe, melk

Bereidingswijze

Je hoeft je sombrero niet op te zetten om in Mexicaanse sferen te geraken, want deze heerlijke chili con carne maakt je meteen un poco loco, wey! Zet je schrap voor een combinatie van heerlijke ingrediënten, samen opgerold in een zalige tortilla.

  • Stoof de rode ajuin met de look in de olijfolie. Voeg het gehakt toe en laat kruimig bakken.
  • Werk af met de witte bonen en de tomaten. Laat 10 min. verder garen onder deksel.
  • Presenteer en werk af met fijngesneden koriander.

TIP: Serveer als ‘Sharing Dish’. Dit recept kan ook met kalfs- of kippengehakt gemaakt worden.



Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X