0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Flexitarism

  • Vis

  • € 3,5 tot € 5 per persoon

  • 6 personen


Ingrediënten
  • 1.2 vaste witte visblokjes (steenbolk, koolvis)
  • 200 g boter

Voor de soep:

  • 400 g Honig Professional Pompoen-Wortelsoep
  • 40 g Honig Professional Kippenbouillon
  • 9 g currypoeder/pasta

Voor de garnituur:

  • 800 g in Honig Professional Groentebouillon gegaarde Basmatirijst
  • 100 g jonge bladspinazie
  • 600 g pompoenblokjes
  • 1 puntpaprika in fijne ringen
  • 120 g boter
  • Allergenen*: vis, melk, granen, melk, selderij, gerst

Bereidingswijze

Pompoen-Wortel, visbrochette en winterse rijstgarnituur.

Soep kan zoveel meer zijn dan alleen maar een voorgerecht of hapje tussendoor. Neem nu deze oranje maaltijdsoep: die ziet er niet alleen heerlijk uit, ze is dat ook – én ze vormt meteen een volwaardige, veelzijdige maaltijd.

  • Maak de soep. Breng 4 liter water aan de kook met de bouillon en currypasta. Werk af met de pompoen-wortelsoep en laat 8 min. zacht doorkoken.
  • Steek de visblokjes op een brochettestokje en bak gaar in de boter.
  • Warm de boter en bak er de pompoenblokjes in aan. Voeg de basmatirijst en de gesneden spinazie toe. Werk af met de puntpaprika en stoof kort door.

PRESENTATIE:

  • Presenteer de rijstgarnituur met de visbrochette.
  • Serveer er de pompoen-wortelsoep bij. Aan tafel!


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X