0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Streetfood

  • Vis

  • < € 2,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 500 g Honing Professional Basmatirijst
  • 1 kg zalm
  • 5 advocado’s
  • 2 citroenen
  • 500 g gemengde sla
  • 100 g bloedzurkel
  • 150 g Tuinbonen extra fijn
  • 150 g Crispy maïs
  • 1 bussel verse koriander
  • 100 g gedroogde ui
  • 50 g Sesamzaadjes Apollo
  • 30 g Apollo Citroenpeper
  • 50 g Apollo Mayo limoen-koriander
  • 50 g Apollo Mayo wasabi
  • 20 g Apollo Pepper & saltmix
  • Allergenen: selderij, sesam, ei, mosterd, melk.

Bereidingswijze

Wat ooit begon als een snack voor vissers in Hawaï, verovert nu de hele wereld: de Poké Bowl. Het succes van deze lekkernij valt te begrijpen, want het gaat om een heerlijk kommetje boordevol goeds. Surf’s up!

  • Ontdooi en pel de tuinbonen. Spoel ook de maïs en laat uitlekken. Schil de avocado en snijd in waaiervorm, marineer met citroensap om verkleuring te voorkomen.
  • Gaar de rijst (1/3de rijst en 2/3de vocht in de steamer op 90°C).
  • Snij de zalm in dobbelsteentjes.
  • Rooster ook de sesamzaadjes.
  • Meng de rijst met de gemengde sla en bloedzurkel.
  • Presenteer in een bowl, de rijst komt onderaan en de groentjes worden er bovenop gelegd, geordend volgens soort en kleur. Leg de zalm centraal, bestrooi met de peper en zoutmix en werk tot slot af met de sausjes en garnituur.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X