0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Flexitarism

  • Salade

  • € 2,5 tot € 3,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 120 Greco Feta AOP Mini Blokjes
  • Rauwe groenten
  • 5 coeur de boeuf tomaat
  • 20 rode kerstomaten
  • 20 gele kerstomaten
  • 2.5 oranje puntpaprika
  • 30 dikke schijfjes komkommer
  • 30 dunne plakken komkommer, in de lengte met de mandoline
  • 60 Kalamata-olijven
  • rode wijnazijn
  • olijfolie
  • peper en zout
  • komijn
  • Gegrilde groenten
  • 10 mini-venkel
  • 10 rode ui
  • Allergenen*: melk

Bereidingswijze

Mooi om te zien, heerlijk om van te genieten

Deze salade zit boordevol goeds en dat proef je meteen. Dankzij de kleurige combinatie van kleine feta-blokjes, olijven, komkommer, paprika en verschillende soorten tomaten ziet deze lekkernij er niet alleen goed uit, ze smaakt ook overheerlijk. Da’s pas genieten!

VOOR DE RAUWE GROENTEN:

  • Snijd de coeur de boeuf in partjes, de kerstomaten in 2 en de puntpaprika in grove stukken.
  • Breng alle groenten op smaak met olijfolie, rode wijnazijn, peper en zout en een snuifje komijn.

VOOR DE GEGRILDE GROENTEN:

  • Snijd de mini-venkel in de lengte in 2 en gril de stukken op de platte zijde. Houd het loof opzij voor de afwerking!
  • Snijd de ui in 4 en gril de stukken langs beide platte zijdes. Gril ook de komkommerschijven aan beide zijden.
  • Breng al de gegrilde groenten goed op smaak met peper en zout.

AFWERKING:

  • Dresseer de rauwe en gegrilde groenten door elkaar op het bord.
  • Werk af met de blokjes Feta en het venkelloof. Laat het genieten beginnen!


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X