0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Flexitarism

  • Vis

  • € 2,5 tot € 3,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 400 g gerookte zalm in reepjes
  • 330 g Heinz Looksaus + 80 g Griekse yoghurt
  • 80 g sinaaspartjes + zestes
  • 250 g komkommerplakjes, ontpit
  • 80 g fijngehakte lente-ui
  • 170 g venkel in flinterdunne schijfjes
  • 1 kg Honig Professional Farfalle (500 g ongekookt)
  • 2 dl olijfolie
  • Allergenen: vis, eieren, melk, granen, ei

Bereidingswijze

Met gerookte zalm, sinaas, venkel en een vleugje look.

Farfalle is die speelse, strikvormige pasta. Zijn vrolijke vorm inspireert dit zonnige gerecht boordevol frisse ingrediënten. In een handomdraai creëer je het equivalent van de lente in een kleurrijke, smaakvolle kom!

  • Kook de farfalle beetgaar in ruim kokend water. Giet af en spoel kort met koud water. Meng er de olijfolie onder. Laat afkoelen.
  • Meng de verschillende ingrediënten in een mengkom of bouw een mooie saladbowl op.
  • Meng de looksaus met de yoghurt en werk af met de sinaaszeste en wat gehakte lente-ui.
  • Werk uw pastasalade af met de zachte looksaus.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X