0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Glocal food

  • Deegwaren

  • < € 2,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 600 g Honing Professional Couscous
  • 10 Galbani Mozzarella Verse Sneetjes
  • 1 kg Bladspinazie
  • 15 kerstomaten
  • 10 trostomaten (7 stuks per trosje)
  • ½ komkommer
  • 2 dl Apollo Mayo ras-el-hanout
  • 50 ml rijstolie
  • 25 ml sushiazijn
  • Allergenen: gluten, melk, ei, mosterd, kan sporen van selderij bevatten.

Bereidingswijze

Is je dag weer even druk als de Soek van Marrakech? Stop dan even de tijd en geniet volop van deze tabouleh! Je waant je meteen in zuiderse sferen.

  • Laat de spinazie gedurende 24 uur ontdooien in de koeling. Haal hem uit de verpakking, leg hem op een gastro gaatjesbak en laat goed uitlekken.
  • Kook de couscous, meng met een beetje rijstolie. Laat afkoelen en meng vervolgens ook met de sushiazijn.
  • Besprenkel de trostomaatjes met wat olijfolie en pof in de oven.
  • Meng ondertussen de spinazie met de ras-el-hanout mayo.
  • Snijd de komkommer in fijne julienne en halveer de kerstomaten. Meng de groenten vervolgens met de couscous.
  • Leg de spinazie op een diep bord en verdeel de couscous hierover. Scheur het mozzarella sneetje en leg dit bovenop de couscous, samen met de trostomaatjes.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X