0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Sharing is caring

  • Vegetarisch

  • < € 2,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 10 schijfjes stokbrood
  • 10 Galbani Mozzarella Verse Sneetjes
  • 50 g Président Roomkaas Tartimalin
  • Rucola
  • 3 avocado’s
  • 10 trostomaatjes
  • 10 blaadjes basilicum
  • Apollo Citroenpeper
  • Apollo Knoflookpeper
  • Apollo Bruschettamix
  • Olijfolie
  • Citroensap
  • Allergenen: gluten, melk, selderij.

Bereidingswijze

Rood en wit zijn liefdevolle kleuren, ook op je bord! De passionele combinatie van tomaat en mozzarella is nu eenmaal eentje waar je volop plezier aan beleeft, elke keer opnieuw.

  • Neem een vuurvaste schotel en leg er de trostomaatjes in. Bestrooi goed met de lookpoeder, Italian mix en olijfolie. Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  • Snijd ondertussen het stokbrood in gelijke schijven, smeer in met olijfolie en plaats deze even in de oven, onder de voorverwarmde grill.
  • Snijd de avocado in brunoise meng met olijfolie, citroensap en de citroenpeper.

Voor de opbouw:

  • Besmeer het broodje met de roomkaas.
  • Leg hierop de rucola, en daarop het schijfje Mozzarella.
  • Werk af met de brunoise van avocado, de oven-gegaarde trostomaatjes en een blaadje basilicum.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X