0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Mix-it-up

  • Vegetarisch

  • < € 2,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 400 g spelt
  • 400 g Tuinerwten extra fijn
  • 400 g Maïskorrels
  • 400 g Rode bietensalade blokjes
  • 400 g Kikkererwten
  • 400 g verse geraspte wortelen
  • 200 g fijn gesneden ijsbergsla
  • Garnering: furikake, gebakken uitjes, kokosschaafsel, sesamzaadjes en verse koriander
  • Dressing: Apollo Glaze wasabi-soya, Apollo Mayo limoen-koriander en Apollo Mayo wasabi
  • Allergenen: gluten, soya, sulfiet, ei, mosterd, melk. Kan sporen van selderij bevatten.

Bereidingswijze

Wie zegt dat veggie saai is? Met deze veggie Bowl bouw je een echte groentefeestje! Geniet van al dat lekkers uit het veld, heerlijk knapperig en boordevol smaak.

  • Kook de spelt in een groentebouillon.
  • Giet ondertussen de maïs, de rode biet en de kikkererwten uit blik af, spoel ze af en laat uitlekken. Laat de tuinerwten ontdooien.
  • Snijd de ijsbergsla in stukjes.
  • Voor de presentatie: doe de spelt in een bowl en rangschik de groenten per soort en op kleur in de kom.
  • Garneer met de verse koriander en serveer het geheel met een garneerassortiment van gebakken uitjes, kokosschaafsel, sesamzaadjes en furikake. Zet ook de drie dressings mee op tafel om naar smaak toe te voegen.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X