0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Glocal food

  • Vegetarisch

  • < € 2,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 400 g Honig Professional Basmatirijst
  • 50 g Griekse yoghurt
  • 50 g kokosroom
  • 500 g Puree van pompoen
  • 300 g Haricots verts extra fijn
  • 300 g Tuinbonen extra fijn
  • 300 g Wortelstaafjes
  • 300 g Kikkererwten
  • 300 g Crispy maïs
  • 300 g Rode kidneybonen
  • 20 g verse koriander
  • 0,5 l Heinz Tomato Frito
  • 100 g Apollo Spicemix tikka pakistani
  • Zout
  • Allergenen: maïs, ui, kan sporen van selderij bevatten.

Bereidingswijze

Vandaag zetten we deze vegetarische curry op het menu, een Indische klassieker boordevol
groenten om van te smullen.

  • Kook of stoom de basmatirijst en houd alles warm.
  • Giet ondertussen de kikkererwten, de kidneybonen en de maïs af. Spoel af met koud water
    en laat goed uitlekken.
  • Doe de pompoenpuree, de tomatensaus, de yoghurt, de kokosroom en de kruiden samen
    in een pan en laat langzaam opwarmen.
  • Roer de mengeling glad en voeg naar wens wat zout toe.
  • Voeg de vriesverse groenten toe en laat kort mee verwarmen.
  • Doe vervolgens alle overige groenten in de pan en verhit door tot serveertemperatuur.
  • Serveer in een kom. Vergeet ook de vers gesneden koriander als garnituur en de
    bijhorende portie basmatirijst niet!


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X