0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Classics

  • Deegwaren

  • € 3,5 tot € 5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 40 blaadjes Honig Professional Lasagne Verdi
  • 3 courgettes in fijne plakken
  • 3 aubergines in fijne plakken
  • 500 g kastanjechampignons in fijne plakjes
  • 2 dl olijfolie
  • 500 g Heinz Gepelde Tomaten
  • 1 kg spinazieblaadjes
  • 1 kg Galbani Mozzarella Blok in plakjes

Voor de 2 sauzen:

  • 1 l water
  • 50 g Heinz Tomato Puree - dubbel geconcentreerd
  • 85 g Honig Professional Kaassaus
  • 200 g Gruyèrekaas
  • nootmuskaat geraspt
  • 1 l Heinz Traditionale Tomatensaus
  • Allergenen*: melk, granen, ei, tarwe, sojabonen

Bereidingswijze

Geef een originele twist aan de klassieke lasagne met dit verrassende recept! Met zijn kastanjechampignons en talloze heerlijke ingrediënten verleidt deze veggie variant jong en oud.

  • Warm de oven voor op 200°C.
  • Schik de aubergine en courgetteplakken samen met de champignons op een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Plaats in de oven en laat 10 min garen.
  • Maak de kaassaus. Breng water aan de kook met de tomatenpasta en werk af met de kaassaus. Laat 4 min. zacht doorkoken en werk op met de gruyèrekaas. Breng op smaak met de nootmuskaat.
  • Maak de lasagne. Begin met een lepel kaassaus met daarop lasagnevellen. Schik daarop blaadjes spinazie, Traditionale tomatensaus en de verschillende groenten, courgette, aubergine en champignons. Eindig met gepelde tomaat. Herhaal nogmaals en eindig met lasagnevellen. Lepel een laag kaassaus met gepelde tomaat erop en schik schijfjes mozzarella er bovenop.
  • Plaats gedurende 40 min. in de oven.

PRESENTATIE:

  • Serveer lekker warm, werk af met extra saus en mini-basilicumblaadjes. Smakelijk!


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X