0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Sharing is caring

  • Brood

  • < € 2,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 10 schijfjes stokbrood
  • 10 sneetjes kalfsvlees
  • 4 filets ansjovis
  • 240 g tonijn uit blik
  • 5 bolletjes Galbani Mozzarella Mini
  • Rucola
  • 10 zongedroogde tomaatjes
  • 4 el Heinz Mayonaise
  • 1 el kappertjes
  • 10 appelkappers
  • Apollo Soprano's tapenademix
  • Apollo Italiaanse kruiden
  • Apollo Pepper & saltmix
  • Allergenen: gluten, melk, ei, mosterd, selderij.

Bereidingswijze

Kalfsvlees en tonijn, het blijft een sterke combinatie. Presenteer jouw eigen vitello tonnato,
een onweerstaanbare VT Delight!

  • Aan de slag met het brood: Snij het stokbrood in gelijke schijven.
  • Smeer de schijven in met olijfolie.
  • Plaats ze in de oven onder de voorverwarmde grill.
  • Bereid de tonatosaus: snij een halve ui en brunoise.
    Voeg de andere ingrediënten toe: drie filets
    van ansjovis, de tonijn zonder het nat, twee eetlepels kappertjes,
    vier eetlepels mayo. Mix dit alles tot een homogene saus.
    Kruid af met peper.
  • Besmeer de bruschetta met de tonatosaus leg er een sneetjes
    kalfsvlees op.
  • Snij het mozzarellabolletje in twee en schik dit tussen het kalfsvlees.
  • Werk de bruschetta af met een zongedroogd tomaatje en een appelkapper.
  • Bestrooi het geheel met een beetje soprano kruidenmix.
    Eindig met enkele rucolablaadjes.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X