0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Sharing is caring

  • Brood

  • < € 2,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 1 Galbani Piadina
  • 20 g Président Roomkaas Tartimalin
  • 3 bolletjes Galbani Mozzarella Mini
  • ¼ avocado
  • 50 g Ratatouille Bresc
  • 5 cl Apollo Mayo peppadew
  • 5 cl Apollo Mayo ras el hanout
  • 5 cl Apollo Mayo zwarte knoflook
  • Apollo Italiaanse kruiden
  • Apollo Citroenpeper
  • Olijfolie
  • Allergenen: gluten, melk, soja, mosterd, ei, selderij.

Bereidingswijze

De flatbread is een onverwoestbare lekkernij, ontdek deze nieuwe
écht Italiaanse variëteit: de piadina!
Maak snel en makkelijk de bijhorende dips.

  • Bereid je piadina: Verwarm de piadina ± 3 à 4 minuten in een pan.
    Draai hem regelmatig om.
    Neem de piadina uit de pan en laat hem afkoelen.
  • Start met de lekkere dips: meng de roomkaas met de ratatouille.
    Doe het mengsel in een kommetje.
  • Snij een avocado en brunoise. Meng met olijfolie en citroenpeper.
  • Doe roomkaas in een kommetje en werk alles af met de brunoise
    van avocado.
  • Doe de mini-mozzarella bolletjes in een kommetje en werk af met
    de Italiaanse kruidenmix.
  • Vul ook de 3 overige kommetjes met mayo’s van peppadew,
    ras el hanout en zwarte knoflook.
  • Schik alles op een groot bord of lange plank, snijd de piadina
    in punten en serveer. Lekker!


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X