0:00 / 0:00

Over ons Contact
  • Glocal food

  • Deegwaren

  • € 2,5 tot € 3,5 per persoon

  • 10 personen


Ingrediënten
  • 600 g Honig Professional Macaroni gesneden
  • 1 kg kipreepjes
  • 250 g Galbani Grana Padano Schilfers
  • 1,5 kg Groentegrill Andalusië
  • 200 g zwarte olijven in schijfjes gesneden
  • 100 g Apollo Dipper mediterranee
  • 40 g Apollo Soprano’s tapenademix
  • 2 dl olijfolie
  • Allergenen: ei, gluten, melk, lactose, kan sporen bevatten van selderij.

Bereidingswijze

Vraag het maar aan elke Italiaan: zoals ‘la mamma’ kookt niemand. Hoewel … met dit zuiderse gerecht tover je toch al snel een glimlach op elk gezicht!

  • Kook de macaroni en meng met de kruiden en de olijfolie. Zet opzij en hou warm.
  • Verhit de grillgroenten in een oven op 150°C, met 10% stoom combistand gedurende 6 minuten. Hou vervolgens warm.
  • Kruid de kipreepjes goed met de dipper mediterranee en bak ze in pan. Hou deze ook goed warm.
  • Meng de macaroni met de warme groenten en de schijfjes olijf, en dresseer vervolgens op een handig pastabord.
  • Leg hier de kipreepjes en de parmezaanschilfers op. Garneer met verse kruiden.


Andere recepten

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X