0:00 / 0:00

Over ons Contact

Inspirerende foodtrends

De horeca verandert snel. Als ondernemer ben je dus maar beter mee. Daarom houdt Bistrology je op de hoogte van alle foodtrends. Geef je eetzaak een voorsprong en ontdek hier relevant nieuws, tips én inspiratie uit de wereld van food.

Lees meer

    Flexitarism

    Bewust minder vlees of vis eten: het kan!

    Flexitariërs eten één of meerdere dagen per week bewust geen vlees of vis. Ze doen dit doorgaans om uiteenlopende redenen. Zo willen sommigen wat meer duurzame ingrediënten gebruiken of meer aandacht schenken aan het milieu, terwijl anderen vooral goedkoper en gezonder willen koken.


    Privacy policy Algemene voorwaarden
    copyright ® Bistrology

    Aanmelden

    Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

    Wachtwoord vergeten?

    Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

    X