0:00 / 0:00

Over ons Contact
Nieuws - Bistrology, Foodexpert - 28 augustus 2018
Laat je keer op keer verrassen door de allergrootsten!

Chef's Table

So there was this chef…

Het kan nooit kwaad om eens een stapje achteruit te zetten en de allergrootsten aan het werk te laten. Dankzij het Netflix platform kunnen we niet alleen hun verhalen te weten komen, maar kunnen we hen ook effectief aan het werk zien.

Chef’s Table is een HBO serie die een selectie van de beste chefs ter wereld gaat interviewen. Ze geven niet alleen een gezicht aan het restaurant in kwestie, maar ook het verhaal van de persoon die het mogelijk heeft gemaakt. Het geeft je een perfect beeld van de passie en ambitie die in zo een zaken kruipt. Zij maken van de horeca-niche in de maatschappij een vak om trots op te zijn.

“If you're not about to fall, you're not really creating.”

De komst van series als deze maakt dat onze gasten ook geschoold geraken over ons beroep. Ze begrijpen beter hoeveel bloed, zweet en tranen er in een bord kruipen. We kunnen series als deze derhalve alleen maar toejuichen.

Laat je meeslepen in de wereld van Haute Cuisine en ontdek de fine dining chef in jezelf!

Lees ook deze verhalen

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X