0:00 / 0:00

Over ons Contact
Nieuws - Bistrology, Foodexpert - 13 maart 2018
De kleinste chef ter wereld verovert alle harten! Het woord ‘klein’ mag je gerust letterlijk nemen, want hij is slechts 58 millimeter groot. Bestaan kabouters dan toch? Welnee: deze topper is volledig uit pixels opgetrokken. Laat je charmeren door dit straffe kereltje!

Le Petit Chef neemt gasten mee
op een groots culinair avontuur.

Le Petit Chef verovert de wereld

Heb je de kleinste chef van de wereld al ontmoet? Zijn lengte van slechts 58 millimeter weerhoudt hem niet om talloze restaurants te veroveren. Je vindt hem van China, Japan en Rusland tot in Frankrijk, Spanje en Italië. Hij wordt ingehuurd om gasten mee te nemen op een culinair avontuur. Zijn nieuwste voorstelling? Daarin neemt Le Petit Chef zijn tafelgasten mee op ontdekkingsreis langs de Zijderoute van Marco Polo, gedurende een twee uur durende maaltijd.

Innovatieve 3D-toepassing

Nee hoor, Le Petit Chef is geen chef van vlees en bloed. Hij speelt de hoofdrol in een 3D-toepassing, op basis van innovatieve visuele technologie. Via dit dining-concept worden toeschouwers op een ludieke en verrassende manier ondergedompeld in een wereld van smaken, ingrediënten, geuren en texturen.

“De digitale wereld heeft steeds meer impact op ons leven, zelfs aan tafel.”

Impact van de digitale wereld

Doorheen de culinaire reis worden bijpassende maaltijden geserveerd. De muziek, de tafelpatronen, de attributen en de decoraties die geprojecteerd worden op tafel maken het verhaal compleet en de beleving behoorlijk uniek. Kortom: het bewijs dat de digitale wereld steeds meer impact heeft op ons leven, zélfs aan tafel. En hoe breng jij beleving tot bij je gasten?

Lees ook deze verhalen

Privacy policy Algemene voorwaarden
copyright ® Bistrology

Aanmelden

Meld je aan met jouw Bistrology accountgegevens.

Wachtwoord vergeten?

Bistrology gebruikt cookies om onze websites en apps beter te laten werken en jouw surfervaring te optimaliseren. Meer info vind je in onze privacy policy. Door verder te surfen aanvaard je dat wij cookies gebruiken.

X